Kan du inte läsa nyhetsbrevet? Nyhetsbrev om FGS:er, nr 10, 27 april 2016
                 Divisionen för offentlig informationshantering
 
 
 Nyhetsbrev om FGS:er, nr 10, 27 april 2016

Ett extra nyhetsbrev

Som tidigare meddelats skickar vi ut extra nyhetsbrev när det finns något speciellt vi snabbt vill informera om och så är nu fallet.

Anteckningar från det första förvaltningsrådet 

Det första mötet i Förvaltningsrådet för FGS hölls den 3 mars och anteckningarna finns nu publicerade på riksarkivet.se. Läs anteckningarna här.

 

eFörvaltningsdagarna

FGS funktionen kommer att delta i eFörvaltningsdagarna både med en presentation och med en monter. Detta är ett tillfälle att hinna träffa både oss och andra som arbetar med e-förvaltning. Den 21:a april presenterades det rykande färska programmet för eFörvaltningsdagarna 2016 och nu kan du kolla in programversion 1.0 genom att besöka webbplatsen, www.eforvaltningsdagarna.se

 

Årets tema är ”Från e till digital succé”
Ska Sverige ha en möjlighet att leda utvecklingen och dra nytta av digitaliseringens möjligheter bör vi ta steget från best practice till next practice redan idag.

 

SMART PARTNER
Som partners eller medverkande organisation till eFörvaltningsdagarna har vi möjligheten att erbjuda dig eFörvaltningsdagarnas högsta rabatt ända fram till evenemanget startar, en partnerrabatt på 1200:-.För att dra nytta av rabatten uppger du ”SMART PARTNER” som rabattkod i anmälningsformuläret och sedan väljer du Riksarkivet.

  

Vårhälsningar från

FGS-funktionen

 
 Riksarkivet, DOI, FGS-funktionen ra-fgs@riksarkivet.se, riksarkivet.se/fgs-earkiv

Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.